Cafe-restaurant De Reehorst

Disclaimer

Café-Restaurant De Reehorst uit Woerden, hierna te noemen De Reehorst, verleent u hierbij toegang tot www.dereehorstwoerden.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.
De Reehorst behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
De informatie op www.dereehorstwoerden.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De Reehorst spant zich in om de inhoud van www.deereehorstwoerden.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.dereehorstwoerden.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Reehorst.
In het bijzonder zijn alle prijzen op www.dereehorstwoerden.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.
Voor op www.dereehorstwoerden.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan De Reehorst nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Reehorst.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Reehorst, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Cafe restaurant De Reehorst

Rijnstraat 15
3441 BP Woerden
0348-416627
info@dereehorstwoerden.nl

Mededelingen

Iedere laatste zaterdag van de maand: onbeperkt schnitzels eten voor 17,50 euro.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 22.00 uur
Dinsdag 09.00 - 22.00 uur
Woensdag 09.00 - 22.00 uur
Donderdag 09.00 - 22.00 uur
Vrijdag 09.00 - 00.00 uur
Zaterdag 09.00 - 22.00 uur
Zondag gesloten